ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΩΡΕΑΝ αποστολές για αγορές άνω των 50€

-Για αγορές κάτω των 50€:

  1. Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα Visa/MasterCard/Maestro/Diners: 4.90
  2. Με τραπεζική κατάθεση: 4.90€ (Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με απευθείας κατάθεση σε τράπεζα ή μέσω e-banking απευθείας online τραπεζική μεταφορά μέσα σε ένα 24ωρο από την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Μας αποστέλλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο lalouboutique1@gmail.com Αν παρέλθει το παραπάνω χρονικό διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.)
  3. Με αντικαταβολή: 4.90€

 

Στοιχεία λογαριασμού κατάθεσης ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓAΡΙΑΣΜΟΥ: 88300628042

IBAN: GR 3101108830000088300628042

OΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

 

Όλες οι αποστολές μας πραγματοποιούνται με SPEEDEX ή ΕΛΤΑ COURIER και ο χρόνος παράδοσης είναι:

  • 1-3 εργάσιμες εντός Ελλάδος
  • 1-5 εργάσιμες σε δυσπρόσιτες περιοχές

Φυσικά σε περιόδους έντονης κινητικότητας ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις παράδοσης από πλευράς μεταφορικής και η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη.

Μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε από εμάς ένα email με τον αριθμό αποστολής της. Με τον συγκεκριμένο κωδικό μπορείτε να αναζητήσετε το δέμα σας στο site των SPEEDEX ή ELTA courier και να το εντοπίσετε.

Σε περίπτωση που δεν σας βρουν στην διεύθυνση αποστολής σας αφήνουν ειδοποίηση και εσείς μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα της περιοχής σας για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή. Το δέμα παραμένει έως 7 ημέρες στο κατάστημα της μεταφορικής κι έπειτα επιστρέφεται σε εμάς.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχωρήσατε κατά την αγορά σας είναι λανθασμένα, η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Τα έξοδα αποστολής στην Κύπρο είναι 18€ (έως 2kg - για άνω των 2kg το κόστος υπολογίζεται ανάλογα με την παραγγελία και ο πελάτης ενημερώνεται μέσω email) 

 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΕΝΤΟΣ ΕΕ)

Τα έξοδα αποστολής σε χώρες εντός ΕΕ είναι 35€  (έως 2kg - για άνω των 2kg το κόστος υπολογίζεται ανάλογα με την παραγγελία και ο πελάτης ενημερώνεται μέσω email)